Saha urang?

Smart home cahaya produsén solusi profésional

Kantor pinter / produsén solusi profésional cahaya sakola

Produsén solusi profésional lampu jalan kota pinter

Puseur Panalungtikan & operator di Shenzhen & 2000m2basis produksi di Zhongshan, Guangdong

8 taun pangalaman desain cahaya, panalungtikan, manufaktur

Pangalaman 2 taun integrasi IoT pinter sareng Zigbee, Wi-Fi, Bluetooth mesh.Lora-wan,NB-IoT, GPRS, 4G LTE, jsb

Matuh ETL, CE, ROHS, SAA, CB, sertipikat BIS, jsb

  • icon-11icon-11
    10 taun dagang ékspor 5 taun produsén 3 taun pangalaman IoT
  • icon-2icon-2
    CE.RoHS, ERP, SAA, TUV, sertipikat ETL, jsb
  • icon-3icon-3
    tim R&D profésional, inspeksi ketat, jaminan 5 taun disadiakeun.
  • icon-4icon-4
    jasa OEM & ODM, rarancang pikeun sampling kana produksi
  • icon-5icon-5
    jasa gancang
  • icon-6icon-6
    familar sareng pengiriman barang anu béda pikeun nurunkeun biaya pengiriman anjeun

Sasaran

C-Lux mangrupakeun cahaya profésional & panyadia solusi IoT. Salaku produsén komponén cahaya, Kami committing nyadiakeun cahaya imah pinter, cahaya wangunan pinter jeung cahaya kota pinter terpadu ku ékosistem asesoris pinter, aktip mobile, platform awan.Then nyieun cahaya dikawasa ku mobile. aplikasi, komputer, spiker pinter ngaliwatan zigbee, wi-fi, ble bolong, lorawan, Nb-iot, jsb protokol nirkabel.Dina ngudag komitmen urang kana kualitas, urang investasi beurat dina stabilitas prosés, optimasi kualitas, panalungtikan sarta pamekaran.Tim R&D anu gaduh sumber daya anu saé mastikeun yén sadaya solusi énggal kami aya dina ujung téknologi sareng inovasi.

Tentang Kami

Shenzhen C-Lux Technology Co., Ltd. mangrupikeun produsén solusi profésional anu dipimpin cahaya pinter pikeun aplikasi bumi pinter, kantor pinter, kelas pinter, pencahayaan kota pinter.

 

Dimimitian salaku produsén komponén pencahayaan sareng produk, C-Lux bakti pikeun ngembangkeun garis bisnisna sareng parobihan pasar, ayeuna kalebet sensor, gateway, asesoris pinter, aplikasi, platform awan sareng solusi.Kiwari, C-Lux tiasa nyayogikeun ékosistem bumi pinter terpadu sareng kantor komersial, solusi kelas pinter pikeun nyumponan palanggan sareng kabutuhan sareng tren pasarna.

 

Diadegkeun dina 2011year, bisnis mimitian ti desain lampu tradisi jeung manufaktur di awal.Ti 2018 on, Urang ngamimitian produk transisi jero ngagabungkeun jeung trend AIot hareup.Jadi Urang nyetél panalungtikan sarta puseur operasi di kota inovasi Dunya Shenzhen jeung manufaktur hardware cahaya di Zhongshan, Guangdong.Kituna urang bakal ngagabungkeun Aiot jeung hardware kacida alusna.