Çfarë bën C-LUX

C-Lux është një ofrues profesional i zgjidhjeve të ndriçimit dhe IoT. Si prodhues i komponentëve të ndriçimit, ne po angazhohemi të furnizojmë ndriçimin inteligjent të shtëpisë, ndriçimin inteligjent të ndërtesave dhe ndriçimin inteligjent të qytetit të integruar nga ekosistemi i aksesorëve inteligjentë, aplikacioneve celulare, platformave cloud. Më pas bëjmë ndriçimin të kontrolluar nga celulari aplikacioni, kompjuteri, altoparlanti inteligjent përmes zigbee, wi-fi, rrjetë ble, lorawan, Nb-iot, etj.Në ndjekje të përkushtimit tonë ndaj cilësisë, ne investojmë shumë në stabilitetin e procesit, optimizimin e cilësisë, kërkimin dhe zhvillimin.Ekipet me burime të mira të kërkimit dhe zhvillimit sigurojnë që të gjitha zgjidhjet tona të reja janë në avantazhin kryesor të teknologjisë dhe inovacionit.

Çfarë partneri shërben C-Lux

Çdo klient është më i rëndësishmi dhe i vlerësuar për C-Lux, ne jemi gjithmonë bashkë për të ndërtuar 

Duke marrë parasysh natyrën e ndryshme të klientëve dhe skenarët specifikë të aplikimit të ndriçimit inteligjent dhe pajisjeve inteligjente, C-Lux ndërton një grup të sistemit të përsosur të rrjetit të shitjeve dhe kornizës së vlerës së shërbimit përkatës, në mënyrë që të zgjidhë problemet e lidhura dhe pikat e dhimbjes në mënyrë më efektive. për klientët.kështu ne mund të punojmë së bashku lehtë dhe të rritemi shpejt!

Pse të zgjidhni C-LUX?

Prodhuesi profesional i zgjidhjeve të ndriçimit të shtëpisë inteligjente

Prodhuesi i zgjidhjeve profesionale të ndriçimit inteligjent të zyrës/shkollës

Prodhues i zgjidhjeve profesionale të ndriçimit të rrugëve të qytetit inteligjent

Qendra kërkimore dhe operatore në Shenzhen & 2000m2bazën e prodhimit në Zhongshan, Guangdong

Eksperiencë 8 vjeçare në projektimin, kërkimin, prodhimin e ndriçimit

Eksperiencë 2-vjeçare e integrimit inteligjent IoT me Zigbee, Wi-Fi, rrjetë Bluetooth.Lora-wan,NB-IoT, GPRS, 4G LTE, etj

Pajtohuni me certifikatën ETL, CE, ROHS, SAA, CB, BIS, etj

Rreth C-LUX

Shenzhen C-Lux Technology Co., Ltd. është një prodhues profesional i zgjidhjeve ndriçimi inteligjent LED për aplikimin e shtëpisë inteligjente, zyrës inteligjente, klasës së zgjuar, ndriçimit të zgjuar të qytetit.

 

Duke filluar si një prodhues i komponentëve dhe produkteve të ndriçimit, C-Lux i kushtohet zhvillimit të linjës së saj të biznesit me ndryshimet e tregut, duke përfshirë tani sensorë, porta, aksesorë inteligjentë, aplikacione, platforma cloud dhe zgjidhje.Në ditët e sotme, C-Lux mund të ofrojë ekosistemin e integruar të shtëpive inteligjente dhe zyrave tregtare, zgjidhje të zgjuara në klasë për të përmbushur klientët tanë dhe nevojat dhe tendencat e tregut të tyre.

 

E themeluar në vitin 2011, biznesi filloi nga dizajni dhe prodhimi tradicional i ndriçimit në fillim.Nga viti 2018 e tutje, Ne fillojmë produktet e tranzicionit të thellë të kombinohen me trendin e ardhshëm AIot.Kështu që ne ngritëm qendrën kërkimore dhe operative në qytetin botëror të inovacionit Shenzhen dhe prodhimin e pajisjeve të ndriçimit në Zhongshan, Guangdong.Kështu ne do të kombinojmë Aiot dhe harduerin shumë mirë.