Sapa kita?

Produsèn solusi profesional cahya ngarep pinter

Produsen solusi profesional lampu kantor / sekolah sing cerdas

Produsen solusi profesional lampu jalan kutha cerdas

Pusat riset & operator ing Shenzhen& 2000m2basis produksi ing Zhongshan, Guangdong

8 taun pengalaman desain cahya, riset, manufaktur

Pengalaman 2 taun integrasi IoT cerdas karo Zigbee, Wi-Fi, Bluetooth mesh.Lora-wan,NB-IoT, GPRS, 4G LTE, lsp

Sesuai karo ETL, CE, ROHS, SAA, CB, sertifikat BIS, lsp

Target

C-Lux minangka panyedhiya solusi pencahayaan & IoT profesional. Minangka produsen komponen lampu, Kita komitmen nyedhiyakake lampu omah sing cerdas, lampu bangunan cerdas lan lampu kutha cerdas sing digabungake karo ekosistem aksesoris cerdas, aplikasi seluler, platform awan. Banjur nggawe lampu sing dikontrol dening seluler app, komputer, speaker pinter liwat zigbee, wi-fi, ble mesh, lorawan, Nb-iot, etc protokol nirkabel.Ing nguber prasetya kita kanggo kualitas, kita nandur modal akeh banget ing stabilitas proses, optimasi kualitas, riset lan pangembangan.Tim R&D sing duwe sumber daya sing apik mesthekake yen kabeh solusi anyar kita ana ing teknologi lan inovasi.

Babagan awake dhewe

Shenzhen C-Lux Technology Co., Ltd. minangka produsen solusi profesional lampu sing dipimpin cerdas kanggo aplikasi omah cerdas, kantor cerdas, kelas cerdas, lampu kutha cerdas.

 

Miwiti minangka pabrikan komponen lan produk cahya, C-Lux nyawisake kanggo ngembangake garis bisnis kanthi owah-owahan pasar, saiki kalebu sensor, gateway, aksesoris cerdas, aplikasi, platform awan lan solusi.Saiki, C-Lux bisa nyedhiyakake ekosistem omah cerdas lan kantor komersial terpadu, solusi kelas cerdas kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan lan tren lan tren pasar.

 

Diadegake ing taun 2011, bisnis diwiwiti saka desain lampu tradisional lan manufaktur ing wiwitan.Saka 2018 ing, Kita miwiti produk transisi jero gabungke karo tren AIot mangsa.Dadi We nyiyapake pusat riset lan operasi ing kutha inovasi Donya Shenzhen lan manufaktur hardware cahya ing Zhongshan, Guangdong.Mangkono, kita bakal nggabungake Aiot lan hardware kanthi apik.